Diumenge, 12 de juliol de 2020

Els drets dels infants són cosa de tots

 

Exposició al passadís d'enllaç de l'estació de metro Diagonal / Pep Herrero

Els drets dels infants són cosa de tots

Ja es pot veure, fins a mig gener, la mostra fotogràfica "Els nens i les nenes us volem dir algunes coses" a les parets del passadís d'enllaç del metro de Diagonal, entre les estacions de la línia 3 i la línia 5.

Laura Martínez / 10.12.15 - 12:58h

Els infants no només tenen dret a dir el que pensen, sinó també que els escoltin. I per recordar que "els drets dels infants són cosa de tots", el passadís d'enllaç de l'estació de metro de Diagonal acull una exposició de fotografies de gran format que il·lustren els principals punts de la Convenció sobre els Drets de l'Infant, aprovada el 20 de novembre de 1989 per les Nacions Unides.

S'hi fa constar que tots els infants i els adolescents del món tenen els mateixos drets. Tant se val on han nascut, el sexe, la llengua o la situació econòmica i social de la seva família. Tots tenen dret a la salut, l'educació, a una alimentació saludable, un habitatge, i a ser protegits de la violència, el maltractament i l'abús.

L'acció s'inclou en la campanya "Mou-te pels drets dels infants", impulsada pels treballadors de TMB juntament amb les entitats Unicef Catalunya i Casal dels Infants. Es podrà veure al metro fins a mitjan gener del 2016.

Un dret fonamental: ser protegits de la violència / Pep Herrero
Un dret fonamental: ser protegits de la violència / Pep Herrero
Unicef i Casal dels Infants col·laboren en la mostra / Pep Herrero
Unicef i Casal dels Infants col·laboren en la mostra / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Institucions
Llocs
Servei
L3 / L5 / Metro
Conceptes
Infraestructura
Seccions
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE