Dimarts, 7 de juliol de 2020

"Creix amb el transport públic", campanya global de la UITP

 

Panoràmica de la ciutat de Barcelona / Hora Punta

"Creix amb el transport públic", campanya global de la UITP

L'Associació Internacional de Transport Públic (UITP) impulsa una campanya d'abast mundial que es desenvoluparà del 16 al 22 de setembre per reclamar més i millor transport públic, a la qual s'ha adherit TMB.

Redacció / 06.08.13 - 13:11h

La UITP impulsa la campanya "Creix amb el transport públic" com a expressió de l'objectiu del sector de doblar la quota de mercat arreu del món l'any 2025. Entre el 16 i el 22 de setembre, dates que a Europa coincideixen amb la Setmana de la Mobilitat, el lema es farà sentir almenys en 45 ciutats i regions d'arreu del món, que són les que s'hi han sumat fins ara, entre les quals hi ha Barcelona.

La campanya s'adreça als mandataris governamentals i als organismes internacionals, per fer-los veure la necessitat urgent de més i millor transport públic. La UITP també ofereix pautes als dirigents institucionals, autoritats de transport i operadors sobre com poden millorar el transport públic en cada àmbit, així com eines per implantar solucions de mobilitat sostenible.

"El fet que tantes ciutats ja hagin acordat unir-se al moviment és realment encoratjador", ha manifestat el secretari general de la UITP, Alan Flausch. I assegura: "Amb aquesta campanya volem enviar un missatge potent als dirigents polítics i ciutadans en el sentit que el transport públic exerceix un paper clau en l'assoliment d'un creixement sostenible, de la cohesió social i la protecció del medi".

Video YouTube: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE