Divendres, 29 de maig de 2020

Coses a descobrir a la presentació institucional

 

Primer pla del logotip de TMB en un tren del metro / TMB

Coses a descobrir a la presentació institucional

La presentació corporativa de la companyia permet conèixer més a fons com s'organitza i com funciona l'empresa, així com obtenir dades d'interès en relació a la gestió i els projectes que cada any es duen a terme.

Redacció / 06.07.15 - 12:47h

El total de viatgers transportats per TMB el 2014, en milions, va ser de 560,03, i al metro en hora punta hi funcionen alhora més de 134 trens. Aquestes xifres, així com una completa informació sobre els òrgans d'administració i gestió de TMB i el funcionament del Sistema Tarifari Integrat, són només algunes de les dades que es poden trobar a la presentació institucional de la companyia. 

Cada any, en aquesta publicació, que ja es pot consultar al perfil de Slideshare i al web de l'empresa, s'hi recullen els aspectes més rellevants de l'explotació dels serveis de transport del curs anterior, més enllà de recollir només les dades bàsiques de la seva gestió, que es poden trobar específicament en un altre document

L'interessat podrà saciar la seva curiositat per conèixer com és i com funciona el Centre de Control de Metro i el Centre de Suport a la Xarxa de Bus, un centre que fa el seguiment en temps real d'una xarxa d'autobusos que, com s'hi indica, abasta un recorregut de més de 900 km entre Barcelona i les deu ciutats metropolitanes que l'envolten.

En un altre capítol també es pot consultar la composició de la flota d'autobusos més neta d'Europa i una petita descripció dels transports d'oci que també gestiona la companyia, el Barcelona Bus Turístic, el Catalunya Bus Turístic, el Telefèric de Montjuïc i el Tramvia Blau. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE