Dilluns, 25 de maig de 2020

Conveni amb el SOC per facilitar pràctiques a aturats

 

Els participants a les pràctiques amb els tutors, empleats del centre de Ponent i la coordinadora del programa per part de l'empresa col·laboradora del SOC / Miguel Ángel Cuartero

Conveni amb el SOC per facilitar pràctiques a aturats

Gràcies a un conveni entre TMB i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), un grup de vuit persones estan fent les pràctiques de la seva formació professional en electricitat i electrònica a la cotxera d'autobusos de Ponent.

Redacció / 27.03.14 - 12:07h

Durant dues setmanes, el centre operatiu de negoci de Ponent és l'escenari de les pràctiques finals de l'aprenentatge que han estat fent vuit persones a l'atur dins dels programes que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya. Amb la col·laboració de personal del centre, els participants viuran el dia a dia dels departaments de telecomunicacions i material mòbil, com a complement de la seva formació en la branca d'electricitat i electrònica.

Amb les pràctiques, els participants, dividits en dos grups, podran aprofundir els coneixements adquirits en un curs de manteniment d'instal·lacions automatitzades per autòmats programables i aplicar les tècniques i habilitats en la diagnosi, localització d'avaries i reparació d'instal·lacions, seguint les instruccions tècniques i les prescripcions de qualitat i seguretat. 

Com a empresa de referència a Catalunya, TMB col·labora amb el SOC per enriquir la formació de persones en atur i elevar així les seves possibilitats d'entrar al món laboral actiu. 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Llocs
Servei
Bus
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE