Dimarts, 7 d'abril de 2020

Constituït el nou govern metropolità, estructurat en sis àrees

 

Els alcaldes dels municipis que formen l'AMB el dia de la constitució del plenari / ACN

Constituït el nou govern metropolità, estructurat en sis àrees

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), propietària de les empreses que formen TMB, ha renovat la seva composició i el seu organigrama executiu després de les eleccions locals del 25 de maig passat.

Redacció / 31.07.15 - 08:12h

Entre la setmana passada i aquesta ha quedat constituïda i estructurada la nova direcció de l'AMB, sorgida dels resultats de les eleccions municipals en els 36 municipis que la integren. El nou govern metropolità, encapçalat per l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, està format pels grups PSC-CP, Entesa i ERC-AM, que sumen la majoria dels 90 membres del Consell Metropolità.

En virtut del pacte subscrit per aquests tres grups, l'acció de govern de l'AMB aquest mandat estarà dividida en sis grans àrees, al capdavant de cadascuna de les quals hi haurà un vicepresident: Administració i Territori (Antonio Balmón, que continua com a vicepresident executiu), Mobilitat i Transport (Antoni Poveda), Medi Ambient (Janet Sanz), Desenvolupament Social i Econòmic (Jaume Collboni), Planificació Estratègica (Gerardo Pisarello) i Internacional i Cooperació (Alfred Bosch).

Després del ple extraordinari en què es va aprovar el cartipàs i l'estructura directiva de l'AMB, el Consell Metropolità es va constituir ahir en junta general d'accionistes de les empreses de Metro i Autobusos per designar els membres dels respectius consells d'administració, que es reuniran per primera vegada la setmana vinent.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB / AMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE