Dimarts, 7 de juliol de 2020

El Club JoTMBé amplia els avantatges per als inscrits

 

La nova imatge d'un Club JoTMBé, que inclou més avantatges

El Club JoTMBé amplia els avantatges per als inscrits

El JoTMBé s’alia amb TheProject, Live Nation i Sala Razzmatazz per oferir als 54.000 membres que l’integren més avantatges i descomptes exclusius per assistir a algunes de les produccions que organitzen aquestes gestores musicals a Catalunya.

Marta Franco / 12.06.13 - 08:25h

Fa uns mesos informàvem que el Club JoTMBé renovava imatge, i ara, gràcies a un conveni amb TheProject, Live Nation i la Sala Razzmatazz, multiplica l’oferta de sortejos, premis i descomptes d’oci i lleure per als integrants d’aquesta comunitat d’usuaris del transport públic.

Amb aquest vincle els integrants del JoTMBé, que a principis de juny supera els 54.000 membres, poden aconseguir entrades per a esdeveniments culturals, musicals i esportius. Fins ara ja s’han repartit premis, per exemple, per assistir als concerts d’Alejandro Sanz, el de la pianista xinesa Yuja Wang arran d’un conveni amb l’Auditori de Barcelona i al festival Sónar, també mitjançant un conveni amb aquest 20è Festival Internacional de Música Avançada i New Media Art de Barcelona.

Entrades per a espectacles

Properament també es podrà participar en el sorteig d’entrades per anar a veure més espectacles que tenen lloc a la ciutat de Barcelona i en diversos indrets de Catalunya, com ara "El rei borni", Buika, Miguel Bosé, Pablo Alborán, Malú, Suede, Melendi, Andrea Motis i Joan Chamorro, "Drailon" del Cirque du Soleil i Depeche Mode, entre d’altres. També es repartiran premis directes entre els membres més actius de la comunitat per veure els espectacles teatrals de Beatlemania, Gomaespuma, "El rei borni" i Mummenschanz.

TheProject organitza més de 300 produccions i actes a lany, amb una afluència total de públic per sobre dels 400.000 espectadors i una experiència global de més de 5.000 convocatòries musicals de tota mena. Live Nation, per la seva banda, és la companyia d’esdeveniment en directe i comerç electrònic que integra Ticketmaster.com, Live Nation Concerts, Front Line Management Group i Live Nation Network, i produeix més de 20.000 xous anuals per a més de 2.000 artistes. La Sala Razzmatazz és un dels referents de la cultura i l’oci nacional i internacional i la primera sala d’Espanya a programar cinc espais diferents durant tots els dies de la setmana, pels quals han passat alguns dels millors artistes de pop, rock i música electrònica.

Propostes d’estiu per gaudir de Barcelona

El mes de juliol es presenta carregat de concursos per aconseguir entrades per al 080 Barcelona Fashion i també invitacions dobles i abonaments a espectacles de teatre, música i dansa del Festival Grec, gràcies a la col·laboració amb el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, respectivament.

Els espectacles inclosos dins d'aquesta promoció amb el Festival Grec són “100 femmes”, una coproducció del Grec 2013 Festival de Barcelona i el Collectif Lyon.05, que tindrà lloc el 19 de juliol; “Fuegos”, de Marguerite Yourcenar, amb Marc Rosich i Josep Maria Pou, que es podrà veure del 26 al 28 de juliol; “Puz/zle”, del coreògraf Sidi Larbi Cherkaoui i la seva companyia, Eastman, del 15 al 16 de juliol, i del grup Blaumut amb el seu àlbum El turista, el proper 30 de juliol.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE