Diumenge, 12 de juliol de 2020

El Bus Turístic revalida el certificat d'excel·lència de TripAdvisor

 

Primer pla del segon pis d'un vehicle del Barcelona Bus Turístic / TMB

El Bus Turístic revalida el certificat d'excel·lència de TripAdvisor

Per tercer any consecutiu, el servei del Barcelona Bus Turístic està d'enhorabona, ja que renova el títol d'excel·lència que expedeix el web internacional TripAdvisor gràcies a les opinions molt favorables dels usuaris.  

Redacció / 27.05.15 - 09:34h

Un any més, el Barcelona Bus Turístic ha obtingut el certificat d'excel·lència TripAdvisor 2015, un guardó que premia una hospitalitat excel·lent i que es concedeix als negocis que reben opinions molt favorables dels viatgers a través del lloc web de TripAdvisor. 

Segons la marca de viatges, el Barcelona Bus Turístic es troba entre el 10% de les empreses de tot el món que han obtingut de forma continuada els millors resultats basats en les opinions i puntuacions que atorguen els viatgers al web de Tripadvisor.  

Per aconseguir el certificat d'excel·lència, els negocis han de mantenir una puntuació mínima general de quatre punts (d'un màxim possible de cinc), obtinguda a partir de les opinions dels viatgers de TripAdvisor. A més, es requereix que el seu perfil de TripAdvisor tingui una antiguitat d'almenys 12 mesos. També es té en compte el volum d'opinions rebudes en els últims 12 mesos.

Entre les més de 2.200 opinions que els usuaris han deixat en el lloc web de viatges més gran del món destaquen comentaris que elogien la bona planificació de les rutes, la puntualitat, l'expertesa dels informadors, les audioguies en diferents idiomes, la bona connectivitat amb altres transports i punts d'interès de la ciutat i la comoditat del viatge, entre d'altres característiques ressaltades pels viatgers sobre un servei que d'ençà que va començar a funcionar, el 25 de juny del 1987, no ha parat de reinventar-se.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE