Dilluns, 25 de maig de 2020

El Bus Turístic rep un certificat d'excel·lència de TripAdvisor

 

El Barcelona Bus Turístic davant la Sagrada Família / Pep Herrero

El Bus Turístic rep un certificat d'excel·lència de TripAdvisor

El Barcelona Bus Turístic ha obtingut un certificat d'excel·lència de TripAdvisor 2013. El guardó, que premia una hospitalitat excel·lent, es concedeix als negocis que reben opinions molt favorables de viatgers a través de TripAdvisor.

Redacció / 02.07.13 - 10:22h

Per aconseguir el certificat d'excel·lència, els negocis han de mantenir una puntuació mínima general de quatre punts (d'un màxim possible de cinc) obtinguda a partir de les opinions dels viatgers de TripAdvisor. A més, es requereix que el seu perfil de TripAdvisor tingui una antiguitat d'almenys 12 mesos. També es té en compte el volum d'opinions rebudes en els últims 12 mesos.

Les opinions expressades en el web de TripAdvisor són coherents amb les recollides pels estudis propis. En una enquesta recent, els viatgers del Barcelona Bus Turístic li atorgaven una nota mitjana de 8,2 sobre 10 i el 98% van manifestar que el recomanarien.

TripAdvisor és el lloc web de viatges més gran del món, on els viatgers poden planejar i organitzar el seu viatge aprofitant l'experiència de viatgers anteriors. TripAdvisor proporciona consells fiables de viatgers reals, així com una àmplia varietat d'opcions i funcions de planificació amb enllaços directes a eines de servei. Els llocs amb la marca TripAdvisor conformen la comunitat de viatgers més gran del món, gràcies als seus més de 200 milions de visitants únics al mes i als més de 100 milions d'opinions i comentaris.

El Barcelona Bus Turístic és un servei operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona que es va crear el 1987 per donar resposta a la necessitat de transport de turistes i visitants de Barcelona, gràcies al seu sistema pioner "puja i baixa", les seves tres rutes interconnectades i la seva flota de 74 vehicles accessibles. A més, ajuda a generar activitat i visitants a 67 equipaments culturals i d'oci de la ciutat. Així mateix, el bus fa una contribució decisiva a la descentralització del turisme per diferents districtes, col·labora al sosteniment del transport públic regular i a la promoció internacional de la ciutat.

Imatge del certificat d'excel·lència de TripAdvisor
Imatge del certificat d'excel·lència de TripAdvisor

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE