Divendres, 10 de juliol de 2020

El Bus Turístic renova el certificat d‘excel·lència de TripAdvisor

 

Una guia del Barcelona Bus Turístic donant informació als usuaris / Sílvia T. Colmenero

El Bus Turístic renova el certificat d‘excel·lència de TripAdvisor

El servei del Barcelona Bus Turístic ha revalidat per segon any consecutiu el títol d’excel·lència que expedeix el web internacional TripAdvisor gràcies a les opinions favorables dels usuaris.     

28.05.14 - 11:11h

Un any més, el Barcelona Bus Turístic ha obtingut el certificat d’excel·lència TripAdvisor 2014, un guardó que premia una hospitalitat excel·lent i que es concedeix als negocis que reben opinions molt favorables dels viatgers a través del lloc web de TripAdvisor. Segons la marca de viatges, el Barcelona Bus Turístic es troba entre el 10% de les empreses de tot el món que han obtingut de forma continuada els millors resultats basats en les opinions i puntuacions que atorguen els viatgers al web de Tripadvisor.  

I els resultats expressats al web de TripAdvisor són coherents amb les opinions recollides pels estudis propis de TMB. Segons una enquesta recent, els viatgers del Barcelona Bus Turístic li atorgaven una nota mitjana de 8,4 sobre 10 i el 98% van manifestar que el recomanarien.

TripAdvisor és el lloc web de viatges més gran del món, on els viatgers poden planejar i organitzar el seu viatge aprofitant l'experiència de viatgers anteriors. Els llocs amb la marca TripAdvisor conformen la comunitat de viatgers més gran del món, gràcies als seus més de 200 milions de visitants únics al mes i als més de 100 milions d'opinions i comentaris.

El Barcelona Bus Turístic és un servei operat per TMB en associació amb Turisme de Barcelona creat el 1987 per donar resposta a la necessitat de transport de turistes i visitants de Barcelona, gràcies al seu sistema pioner "puja i baixa", les seves tres rutes interconnectades i la seva flota de 74 vehicles accessibles. A més, ajuda a generar activitat i visitants a una setantena d’equipaments culturals i d'oci de Barcelona i col·labora amb la promoció internacional de la ciutat.

El 2013 el Barcelona Bus Turistic va tenir més de 6 milions de viatgers, fet que suposa un creixement del 5,1% respecte a l'any 2012.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE