Dilluns, 25 de maig de 2020

El Bus Turístic estrena la venda de bitllets des del mòbil

 

Un bus del Barcelona Bus Turístic en el seu recorregut de la línia blava / Pep Herrero

El Bus Turístic estrena la venda de bitllets des del mòbil

Des del 21 d’agost passat, s’ha posat en marxa la venda de bitllets del Barcelona Bus Turístic a través de la versió per a smartphones del seu web www.barcelonabusturistic.cat, amb un 10% de descompte.  

Redacció / 03.09.13 - 10:07h

A partir d’ara, els usuaris poden comprar des del seu mòbil els bitllets del Barcelona Bus Turístic d’un o dos dies, tant per a adults com per al públic infantil (entre 4 i 12 anys) des de la pestanya de compra en línia de la versió del web per a dispositius mòbils. A més, als usuaris que comprin en línia els bitllets se’ls aplica un 10% de descompte.

Un cop adquirits els bitllets, els clients reben un correu amb un resguard electrònic que només han de mostrar en pantalla a l’informador per accedir al bus, sense necessitat de portar-lo imprès.

A través de la versió mòbil els usuaris també poden consultar, en català, castellà i anglès, les tres rutes ─la vermella, la blava i la verda─, els horaris i tota la informació necessària sobre aquest servei que ofereix un recorregut pels llocs d'interès més emblemàtics de la ciutat.

Igualment, també es poden descarregar l’aplicació mòbil Barcelona Bus Turístic Virtual, que utilitza la realitat augmentada per treure tot el suc de les visites a la ciutat i que ofereix informació dels punts dinterès més propers a cada parada.

Val a dir que des del 15 de març tots els busos del Barcelona Bus Turístic estan equipats també amb wifi gratuït perquè els usuaris gaudeixin al màxim del viatge.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Servei
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE