Dilluns, 25 de maig de 2020

El Barcelona Bus Turístic transporta emprenedoria

 

Els emprenedors de l'Imagine a l'estació de Sants davant del bus turístic que els hi ha traslladat / Pep Herrero

El Barcelona Bus Turístic transporta emprenedoria

Els somiadors de la iniciativa Imagine Express 2015 comencen dalt d’un Bus Turístic el seu viatge de creació en ferrocarril que recorre Barcelona, París i Londres, amb l'objectiu de generar noves idees en la indústria mòbil. 

Marta Franco / 02.03.15 - 11:56h

Els 36 participants del programa d'emprenedoria Imagine Express han començat un nou "hackatren" de la mobilitat amb una ruta prèvia dalt d'un bus turístic que el divendres 27 de febrer els va recollir a la plaça de Catalunya i els va dur cap a l'estació de Sants, punt de partida d'un viatge de quatre dies en tren amb destí Londres.

El trasllat dels emprenedors s'ha enregistrat amb un "drone", és a dir amb una aeronau de petites dimensions, no tripulada i dirigida remotament, que ha captat unes magnífiques imatges aèries del trajecte, que ha passat també vora el mar i en què ha retratat part del port olímpic barceloní. 

Idees per canviar el món

L'Imagine Express 2015 és un programa destinat a generar negocis en el sector mòbil. Els participants (12 ments creatives, 12 enginyers de programari i 12 estudiants de negocis) tenen el repte de formar grups de 3 amb l'objectiu de desenvolupar aplicacions d'un dels quatre sectors estratègics seleccionats (salut, turisme / cultura, social i tema obert). Les idees es presentaran als inversors a Londres i el millor equip de cada sector rebrà finançament i orientació per dur a terme el seu projecte amb èxit.

Durant el viatge de tornada a Barcelona, els projectes guanyadors s'han d'establir com a empresa. En arribar a Barcelona aquests equips llançaran el seu projecte al Mobile World Congress de Barcelona. Una vegada que el Congrés hagi acabat, els empresaris s'instal·laran a les incubadores de la ciutat. 

Un grup de participants de l'Imagine Express d'enguany dins el bus turístic / Pep Herrero
Un grup de participants de l'Imagine Express d'enguany dins el bus turístic / Pep Herrero
Frontal del bus turístic amb l'indicador del servei especial per a l'Imagine / Pep Herrero
Frontal del bus turístic amb l'indicador del servei especial per a l'Imagine / Pep Herrero

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE