Diumenge, 12 de juliol de 2020

Aquest Nadal, TMB es mou per la gent gran

 

Imatge de la campanya de Nadal 2013 de TMB / TMB

Aquest Nadal, TMB es mou per la gent gran

La iniciativa solidària, escollida pels mateixos treballadors de l'empresa, és l'eix principal de la campanya de sensibilització de TMB per aquest Nadal, per conscienciar sobre la soledat i l'abandó que pateix el col·lectiu de la tercera edat.

Marta Espinosa / 18.12.13 - 13:22h

"Mou-te per la gent gran", aquest és el nom de la causa solidària de TMB per aquest any 2013, entorn a la qual s'han estat programant accions des de principis del mes d'octubre. Ara culmina amb la campanya corporativa nadalenca, que està estretament vinculada amb aquesta iniciativa, votada i escollida pels mateixos empleats de TMB, en favor del col·lectiu de la tercera edat

Fins al 8 de gener del 2014, sota el lema “Entre tots podem fer que cap persona gran estigui sola aquest Nadal”, TMB, de la mà de les entitats Avismón Catalunya i Amics de la Gent Gran, convida els usuaris del transport públic a col·laborar en línia en una acció solidària per a la sensibilització i conscienciació de la solitud que pateix aquest col·lectiu, tenint en compte que a Barcelona més del 25% de les persones grans viuen soles i que aquest sentiment s'agreuja en aquestes festes nadalenques.

La campanya consisteix a fer clic al botó "m’agrada" d’una aplicació de la pàgina de Facebook de TMB. Cada clic equival a un llibre donat per Plataforma Editorial. El total de llibres aconseguits a través de clics dels usuaris se cedirà gratuïtament a les entitats Avismón Catalunya i Amics de la Gent Gran. A més, els internautes, simbòlicament, faran d'acompanyants sense nom virtuals a l'aplicació del Facebook. 

Contacontes per a petits i grans al metro

Emmarcada en aquesta mateixa campanya de sensibilització, TMB organitzarà un contacontes al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat (L1 i L2), dilluns vinent, 23 de desembre, a partir de les 17.30 hores. L'activitat anirà a càrrec de l'actriu i dobladora Meritxell Ané, protagonista de la popular sèrie televisiva "El cor de la ciutat", que posarà la seva veu al contacontes, adreçat als més petits de la casa i també als més grans.

Paral·lelament, al mateix espai, durant tot el dia 23 de desembre hi haurà dos estands de les entitats col·laboradores Avismón Catalunya i Amics de la Gent Gran que oferiran informació sobre els seus corresponents projectes solidaris.  

A més, en aquests estands les persones interessades i que vulguin col·laborar amb la causa podran fer una donació voluntària en favor de la gent gran. Com a obsequi, podran endur-se un dels llibres que hi haurà disponibles al mateix estand. En total seran 1.000 exemplars, cortesia de Plataforma Editorial. Els diners recaptats aniran a mans de les dues entitats col·laboradores i estaran destinats a millorar la qualitat de vida de les persones grans i pal·liar problemes com la soledat i l'abandonament que pateix aquest col·lectiu.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Llocs
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE