Diumenge, 12 de juliol de 2020

Adéu "Hora Punta", ens retrobem al web TMB Notícies

 

Capçalera de la revista digital "Hora Punta"

Adéu "Hora Punta", ens retrobem al web TMB Notícies

La revista digital de TMB deixa d'actualitzar-se a partir de la publicació d'aquest article perquè apareix el nou web de notícies, amb un subdomini diferent, més continguts i un disseny més actual.

Oriol Pàmies / 22.12.15 - 12:18h

El març del 2012 anunciàvem en aquest espai l'inici d'una aventura digital, la de la revista "Hora Punta", que durant més de tres anys i mig ha estat l'aparador de les novetats del transport públic de Barcelona i l'àrea metropolitana. La publicació institucional de TMB canviava en aquell moment de suport, del paper a internet, i es feia més dinàmica, per seguir de prop el batec de l'actualitat de dins i de fora de la companyia.

En aquest temps, "Hora Punta" ha publicat prop de 400 articles, reportatges i entrevistes, sense oblidar les peces d'història i les píndoles de dades aparegudes sota la secció "Sabíeu que...". Entre tots els continguts han rebut prop de 830.000 visites, però n'hi ha un que n'ha tingut força més que els altres, més de 10.000: l'article del juny del 2014 que anunciava la cursa Discovery Underground. També han estat ben acollides les notícies sobre la nova xarxa de bus i els articles de la sèrie divulgativa "Com funciona...".

Aquests continguts continuaran disponibles a internet com a arxiu, però ja no s'actualitzaran. Els nous articles es publicaran a TMB Notícies, que també contindrà la sala de premsa, l'espai dedicat als professionals dels mitjans de comunicació que fins ara formava part del web corporatiu. D'aquesta manera s'agrupa tot el contingut noticiós i es fa més fàcil de seguir l'actualitat de la companyia i de l'entorn. Els subscriptors del butlletí i dels canals RSS d'"Hora Punta" passaran a ser-ho del nou portal informatiu.

Fins al febrer del 2012, "Hora Punta" era una publicació en paper i a més s’oferia en format PDF, època de la revista que continua sent consultable a l'hemeroteca.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE