Dilluns, 25 de maig de 2020

Actualitat

 

Capçalera de la revista digital "Hora Punta"

La revista digital de TMB deixa d'actualitzar-se a partir de la publicació d'aquest article perquè apareix el nou web de notícies, amb un subdomini diferent, més continguts i un disseny més actual.

Consulta d'una informació de servei en un mòbil / TMB

Els usuaris habituals de metro i bus s'informen abans d'iniciar el seu viatge a través del web de TMB i de l'aplicació per a dispositius mòbils TMB App, segons la tercera enquesta al panel JoTMBé Vull Opinar

Els dos components d'Estopa a l'escenari de la sala Tete Montoliu ahir al vespre / Pep Herrero

El JoTMBé està d'aniversari i ahir ho va celebrar amb una sessió exclusiva de música i conversa amb el grup de rumba catalana Estopa. L'acte el va presentar el còmic i monologuista Andreu Casanova.

La taula presidencial de la COP21 celebra l'acord aconseguit dissabte passat / Arnaud Bouissou

La COP21 de París ha finalitzat amb un acord dels 195 països participants per contenir l'escalfament global per sota dels 2 graus i preparar la transició cap a una economia baixa en emissions de carboni.

El mag i un voluntari, en plena acció durant un truc de màgia / Pep Herrero

Ahir a la tarda, el vestíbul de la cèntrica estació d'Universitat va ser l'escenari d'una vetllada única, plena d'il·lusió, de jocs i de màgia. L'espectacle tanca la campanya solidària de TMB per a aquest 2015 en favor dels drets dels infants.

Exposició al passadís d'enllaç de l'estació de metro Diagonal / Pep Herrero

Ja es pot veure, fins a mig gener, la mostra fotogràfica "Els nens i les nenes us volem dir algunes coses" a les parets del passadís d'enllaç del metro de Diagonal, entre les estacions de la línia 3 i la línia 5.

Imatge del Punt TMB de Diagonal / Pep Herrero

Un estudi de satisfacció de la companyia revela que els usuaris estan contents amb els Punts TMB d'informació i atenció al ciutadà, i els puntuen amb un 8,86 sobre 10. El tracte i l'amabilitat del personal és el més valorat.

Activitat al recinte principal de la COP21 a Le Bourget / Arnaud Bouissou

La cimera organitzada per l'ONU a París ha despertat renovades expectatives sobre la possibilitat d'un compromís efectiu dels governs de les grans potències per adoptar mesures eficaces de contenció de l'escalfament global.

Els germans Muñoz en una imatge del seu nou disc "Rumba a lo desconocido"

El programa de màrqueting relacional de TMB està d'aniversari i ho celebra de la mà del grup Estopa, que en una sessió especial interpretarà alguns temes del seu últim disc “Rumba a lo desconocido”, en exclusiva per als usuaris del JoTMBé.

Antoni Poveda, Ada Colau i Janet Sanz en la constitució del Consell de Municipis Metropolitans contra la contaminació / AMB

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha creat el Consell de Municipis Metropolitans per a la lluita contra la contaminació atmosfèrica, a través del qual elaborarà una estratègia conjunta per millorar la qualitat de l'aire en el territori.

TMB Maps web en un ordinador portàtil

TMB llança una actualització de l'eina interactiva de planificació del viatge TMB Maps web, que ofereix noves funcionalitats i gràcies al seu disseny responsiu substitueix l'app TMB Maps per a dispositius mòbils. 

Pàgines

Publicitat

TMB a Flickr

Carrussel imatges TMB a Flickr

TMB al Twitter

Club joTMBé

JOTMBE